English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

29 Aralık 2011 Perşembe

2011'in en iyi giyinen 5 ünlüsü



Efendim 2011'in son zamanlarını yaşadığımız şu günlerde, adettendir 2011'in en'lerini seçelim istedim. 2011 yılı boyunca özene bezene giyinerek hem bize güzel bir göz banyosu yaşatan hem de ilham kaynağı olan 5 tane isim belirledim. 2011'in en iyi giyinen 5 ünlüsü listesine acaba kimler girebildi?








1-Diane Kruger

Bir kadına her giydiği mi bu kadar yakışır? Bir kadın bu kadar mı zevk ve de stil sahibi olur? İşte Diane Kruger'de her biri mevcut sevgili okurlar. Böyle giderse 2012'nin de 2013'ün de en iyi giyinenler listesinin en başındaki isim belli. O hep giyinsin, her gün farklı bir yerde farklı bir şekilde görelim istediğim Diane Kruger 2011'in en iyi giyinen ünlüleri sıralamamızda 1.sırada yerini alıyor.

2-Blake Lively

Gossip Girl'ün Serena'sı, aynı zamanda ekranların en stil sahibi genç aktrislerinden. Hem son trendleri çok iyi takip eden, hem de bu trendleri kendine has stili ile yoğurarak en güzel şekilde kullanmayı bilen bir isim o. Blake Lively de 2011'in en iyi giyinen ünlüleri sıralamamızda 2.sırada!

3-Kate Middleton

2011'deki en önemli olaylardan biri olan Royal Wedding ile hayatımıza hızla giren Kate Middleton, bu listede de hızla kendine bir yer edinmeyi başardı. O bir prenses ve kraliyet ailesi mensubu olarak stili konusunda çok da özgür ve başına buyruk davranamıyor. Hadi ben bugün böyle hissediyorum deyip deri pantolonu ile zımbalı botlarını geçiremiyor ayağına. Ama çerçevesine bağlı kalarak, bu sınırlar içerisinde kendisine çok şık, asil ve hoş bir stil oluşturduğu da ortada. Sevgili Prenses Kate Middleton listemizin 3. sırasında.

4-Jennifer Aniston

Şarap gibi kadın deyimi tam da Jennifer Aniston için yapılmış olmalı. Zira bu kadın yıllar geçtikte çökeceğine daha bir güzelleşiyor sanki. 1969 doğumlu olduğuna ve yaşına rağmen böyle görünmesine şaşmamak elde değil. 2011 yılı boyunca bize olgun güzelliği ile ışık tutan Jennifer Aniston en iyi giyinen 5 ünlü listemizde 4.sıraya yerleşiyor.

5-Ryan Gossling

Evet evet yanlış görmediniz, 5.sırada bir erkek var. Hem de 2011 yılı boyunca kendinden sıkça söz ettiren, her daim stili ile ön plana çıkan ve önü apaçık olan Ryan Gossling. Gördüğünüz gibi sezarın hakkını da gayet sezara vermekteyiz. Ryan Gossling, modanın "erkeklere göre olmadığı", erkeklerin şıklık anlayışının "bir kot bir gömlek" esasına dayalı olduğu Türkiye'mizde daha fazla sözü edilmesi gereken ve bunu hak eden biri! Ryan Gossling de listemizdeki tek erkek olarak 5.sıradaki yerini alıyor!

2 yorum:

  1. Bence en güzel Kate Middleton'dur. Ben giyimini begeniyorum.

    YanıtlaSil
  2. Diana Kruger 1. liği hak ediyor bence :)

    YanıtlaSil