English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

15 Nisan 2012 Pazar

Meredith Wendell 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu



Meredith Wendell 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu
Meredith Wendell 2012 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırladığı birbirinden neon tasarımlarıyla, renkli aksesuar dünyasına davet ediyor!..
Aksesuarların bir kadının stilinde tamamlayıcı görevi üstlendiğininin hepimiz farkındayız. Bu sezon enerji dolu bir yaz geçireceğimize de kimsenin şüphesi kalmadığına göre, Meredith Wendell'in en sıcak ve cool koleksiyonunu incelemeye başlayalım o zaman!




Plaj olsun veya günlük yaşantımız olsun, her türlü amaç için çok yönlü görünüme sahip çantalar sunan Wendell koleksiyonu, bizce hepimizin aradığı tarzda ve renklere sahip görünüyor. Bonibonlar kadar eğlenceli koleksiyondaki gri, mavi, yeşil, fosfor sarı, mor, turkuaz, kırmızı, turuncu, yavru ağzı, su yeşili, sıyah ve beyaz renkler tam anlamıyla bize güneşli günlerin hayalini kurduruyor. Renklerin canlılığı yetmezmiş gibi deride de parlaklığı seçmesi, onların daha da göz alıcı olmasını sağlıyor.



Meredith German bu sezon parlaklığa olan eğilimin farkında ki, neon renkleri seçerek ve onlara 'color-block' uygulayarak takipçilerinin gönüllerini fethetmeye hazırlanıyor. Koleksiyonda küçük büyük tüm boyutlarda tasarladığı çantalardan plaj için en uygun olanın, poşet tipinin sizlerin işine yarayacağını düşünüyoruz. Oldukça pratik görünen çantaların saplarında dahi iki rengin bir arada kullanımı, bizce giysilerinize hareket katacak detaylar olacak.



80'lerin sportif tarzından esinlenilerek hazırlanan çantalara örgü biçimindeki ve çift katlı kemerler de eklenerek, şıklığımızı tamamlamak için dolaplardaki yerlerini almayı bekliyor. Tasarımlarda piton deriyi ve saçakları tercih etmesinin yanı sıra bazı çantalarda bağcıkların büyük boyutlarını kullanarak, koleksiyona mizah katıyor. Öyleyse aksesuar cümbüşü yaratılan 2012 İlbahar koleksiyonu sayesinde bu yaz bir adım öne çıkmaya hazırlanın.



NJ'in Chapel Beach Club'ında gerçekleştirilen çekimler yaza olan hasretinizi körüklemeye yettiyse eğer, bu sezon cesur olun ve neon renkleri kullanmak için Merideth Wendell'in 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonundan ilham almaya başlayın deriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder