English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

12 Haziran 2012 Salı

Cote d’Azur’da tadına doyulmaz bir tatil keyfi sizi bekliyor!

More Travel ile Fransız Rivierası Côte d’AzurFransız Rivierası, sizi gök mavisi kıyılarına çağırıyor. Bu çağrıya kulak vermemek olmaz sanki..

Adını şair Stéphen Liégeard'ın 1887'de La Côte d’Azur adlı kitabından alan, sinema festivali ile ünlü, lüks mağazaları ile alışveriş tutkunlarının favorisi, gece hayatı ile gece gezginlerinin vazgeçilmezi olan Fransız Rivierası’nı More Travel ayrıcalığı ile keşfe davetlisiniz!






Bölgenin en güzel şehri, turistlerin ve dünya starlarının vazgeçilmezi, sinema festivalinin başkenti olan Cannes, büyüleyici plajları, tadına doyulmaz lezzet durakları, renkli gece hayatı ve casinoları ile bu tatilin en özel duraklarından…

Anglais sahil yolu, meşhur plajları ve karnavalları ile ünlü Nice, İtalya’nın hareketli ve renkli adresi Rapallo, büyüleyici Cenova ve aşıklar şehri Portofino tatil boyunca tüm ihtişamı ile keşfedeceğiniz adreslerden…

More Travel ayrıcalığı ile yaşayacağınız Côte D’Azur keyfi için 5 -12 Mayıs ya da 23 – 27 Mayıs tarihlerinde turlar var. www.moretravel.com.tr adresini ziyaret edebilir, yerinizi ayırtmak için 0212 292 12 16’yi arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder