English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

8 Ağustos 2012 Çarşamba

Krep Kanepe Tarifi

Malzemeler

Krep için;
2 adet yumurta
1,5 su bardağı un
1 su bardağı su
Yarım su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
Sıvı yağ

Üzeri için;
Domates, biber
Zeytin
Kaşar peyniri, beyaz peynir





-->
Hazırlanışı
Un, süt ve su ile hiç topak kalmayana kadar iyice çırpın. Yumurtaları ekleyerek biraz daha çırpın. Kek hamurundan daha akıcı bir kıvamda hamur elde edin. Teflon tavaya sıvı yağ koyarak tavaya 1 kepçe hamuru dökerek yayın. Her iki tarafını çevirerek orta ateşte pişirin. Pişirilen krepleri rulo şeklinde sarın ve yaklaşık 2 cm kalınlığında kesin. Her birinin üzerine domates, zeytin, peynir gibi dilediğiniz malzemeden koyarak servis yapın. Afiyet olsun.

Daha Fazla Tarif İçin Tıklayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder