English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

21 Ağustos 2012 Salı

Zara 2012 Sonbahar-Kış Sezon Kampanyası

Zara Kış sezonuna Freja Beha Erichsen’le hazır!.
Yaz ne zama gelecek, kış ne zaman gelecek diye düşünürken, yazın en sıcak günlerinde Kış sezonu kampanyalarını izlemeye devam ediyoruz. Kalın giysilerin altında modelleri izledikçe daha da sıcak olduğunu düşünüyoruz ancak, gözümüzü açıp kapayıncaya kadar gelecek olan Kış sezonu için hazırlıklarımızı şimdiden yapmamız gerekiyor.

Zara Women’ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan siyah-beyaz reklam kampanyası görsellerinde kamera karşısına, bir çok ünlü markanın reklam kampanyalarında ve podyumlarında görmeye alışık olduğunuz, son zamanların en stil sahibi isimleri arasında gösterilen Freja Beha Erichsen geçiyor.


Kış sezonu dediğimiz zaman daha pastel tonların gün yüzüne çıktığı malum ancak, Zara’nın Women koleksiyonunda tamamiyle siyah-beyaz tonları kullandığını görüyoruz. 1970’lerin esintilerine tanık olduğumuz koleksiyon, kıyafetlerden çok “tonların” yarattığı ruh haline dikkat çekmeye çalışıyor. Çivili deri şortların, kırpılmış süveterlerin, her sezonun vazgeçilmezi trençkotların, tüylü yeleklerin, şık blazer ceketlerin, kalem etekler, kısa kazaklar ve bluzlarla kombinlenerek “zahmetsiz” şıklığı yansıttığına tanık oluyoruz.

Fast-fashion markalar arasında kendi çizgisini belirlemiş olan Zara, kadınlar için çok alternatifli kombinlerin yaratılabileceği “temel” parçalar sunuyor. Bu sezon kadınlar, kış mevsiminin melankolisini, androjen stilin karmaşıklığıyla buluştuyor ve daha da cesur stillere merhaba diyor. Siyahın asilliğinden korkmayan kadınlar için çekici ve yepyeni bir Kış sezonu diliyoruz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder