English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

3 Mayıs 2012 Perşembe

Anna Dello Russo - H&M Aksesuar Koleksiyonu



Anna Dello Russo, H&M için cesur aksesuarlardan oluşan bir koleksiyon hazırlıyor...

Moda dünyasında markalar va tasarımcıların işbiliklerinin ardından elbette ünlü isimlerinde işbiriği hikayelerine şahit olmaya başladık. Rengarenk bir dünyanın kapılarını sosyal mecralar sayesinde ortaya döken ünlü kadın-erkekler yeni ortaklıklarla markala özel tasarımlar hazırlıyor.

Moda dediğimiz zaman aklımıza gelen sayılı isimlerden yeni nesil stil ikonlarımızdan Anna Dello Russo H&M ile yaptığı ortaklık aşamasında bir aksesuar koleksiyonu hazırlamaya karar vermiş. Renkli takıları, kıyafetleri ve beğenerek takip ettiğimiz tarzıyla Anne Dello Russo H&M ortaklığı için; “Bu işbirliği beni çok heyecanlandırıyor. H&M özel bir projeye ilk kez bir Moda Direktörü’nü dahil ediyor. Bu modada büyük bir değişimin göstergesi. Bunu yönetmek için seçilmiş olmaktan dolayı hem çok heyecanlıyım hem de mutluyum. Bulunması çok zor özel aksesuarlar yaratmak istedim. Bir stilist olarak aksesuarların çok önemli olduğunu biliyorum. Aksesuarlar, bir giysiye katılan kişisel bir dokunuştur. Bu parçalarla herkes eğlenebilir, sıradan bir günü mükemmel bir moda gününe dönüştürebilir” diyor.


Blog dünyasının idolü Anna Dello Russo, H&M için özel bir aksesuar koleksiyonu oluşturarak stil konusundaki zevkini ortaya koyuyor. Göz alıcı ve eğlenceli koleksiyon, Dello Russo’nun takı konusundaki zevkinin bir ifadesi olarak görülüyor. Bu özel koleksiyon, 4 Ekim 2012 tarihinde, dünya moda haftası turunun zirvesinde, dünya çapında yaklaşık 140 mağazada satışa sunulacak. Koleksiyon takılar, güneş gözlükleri, ayakkabılar ve çantaları içerecek ve H&M müşterilerinin uygun fiyatlarla bu eşsiz aksesuarlardan edinmesine olanak sağlayacaktır.

H&M'in ülkemizde mağazalaşma konusundaki kararından sonra bizleri elbette en çok memnun eden, markanın tasarımcılarla yaptığı işbirlikleri oldu. Anna Dello Russo'nun aksesuar koleksiyonunun tamamı sabırsızlıkla bekleniyor. Şimdi sadece bir kısmını görebildiğimiz koleksiyonun yakın zamanda bütün görsellerini görmeyi umud ediyoruz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder