English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Kusursuz Mezuniyeti İsteyenlere

YapstrmalSutyen_220Yeni İnci'den Mezuniyet Günü Kusursuz Görünmenizi Sağlayacak Ürünler
Yeni İnci, özel günler için tasarladığı sütyen, bustiyer ve korse grubu ile genç kızların yaklaşan mezuniyet günlerinde kusursuz görünmelerini sağlıyor. Göğüs ve sırt dekoltelerine uygun sütyenler, toparlayıcı bustiyerler ve inceltici korseler; mezuniyet günlerinde genç kızların imdadına yetişiyor.

Yaklaşan mezuniyet günleri için kıyafetler seçilmeye başladı. Özellikle genç kızların büyük önem verdiği, günler öncesinden araştırmaya ve diktirmeye başladığı kıyafetler; mezuniyet günlerinin en önemli konusu...



Kıyafetlerin kusursuz görünmesi ise hiç kuşkusuz doğru iç giyim ürünlerini seçmekten geçiyor. Özel günler için hazırladığı koleksiyonlarla dikkat çeken Yeni İnci, mezuniyet günleri için de birbirinden kullanışlı ürünler tasarladı.
Göğüsleri toparlayıcı, küçük göğüsleri daha dolgun gösterici ve farklı dekolteler için uygun sütyenler, toparlayıcı bustiyerler ve inceltici korseler Yeni İnci'nin mezuniyet kıyafetleri için tasarladığı ürünler arasında yer alıyor.
Genç kızların mezuniyet günlerinde sıkıntı yaşamalarını önlemek adına fonksiyonel sütyenler üreten Yeni İnci, dekolte elbiselerin altında rahatlıkla kullanılabilecek straplez modeller, sırtı açık kıyafetler için yapışkanlı, sırtsız ve silikonlu modellerle geniş seçenek sunuyor.
İç giyim adına sunduğu her ürünü işlevsellik ve cazibeyle harmanlayarak beğenilere sunan Yeni İnci, vücut kusurlarını kapatıcı ve örtücü ürünleriyle de dikkat çekiyor. Küçük ya da büyük göğüs problemi yaşayan genç kızlara göre elbiselerinin en uygun biçimde gözükmesini sağlayacak ürünler de mezuniyet koleksiyonunda yer alıyor.
Mezuniyet gününde kusursuz görünmek isteyen genç kızlar için tasarlanan ürünler seçkin satış noktalarında aynı fiyat garantisi ile satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder