English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

23 Ocak 2012 Pazartesi

2012 Bayan Saç Modelleri



Saçınızı nasıl kestireceğinize hala karar veremeyenlerden misiniz siz de yoksa? Aslında sizi yadırgamıyoruz, çünkü biz kadınların saçları konusundaki hassasiyetini en iyi yine biz anlarız… Öncelikle saçınızı kestirmek istiyorsanız; saç kesim modelleri konusunda farklı örneklere göz atmanız gerekiyor.

Tabi bununla birlikte 7 farklı yüz tipi olduğunu bilmeli ve bu doğrultuda sizin saç kesim modelinizi belirlemelisiniz. Ya da en azından kuaförünüz ile görüşerek; modeller arasından seçtiğiniz birkaç çeşidi ona gösterebilir ve görüşünü alabilirsiniz.

Fakat şunu söyleyebiliriz ki 2012 saç kesim modelleri oldukça farklı ve bir o kadar da renkli kareleri içeriyor. Seçim konusunda zorlanabileceğinizi şimdiden tahmin edebiliyoruz…

2012 Bayan kısa saç modelleri, bayan saç modası şekillerinde yine 2012 modasında yer alarak herkesin 2012 bayan kısa saç modelleri şekillerinde saçlarını kestirmesi ve 2012 bayan moda renkleri konusunda da yeni 2012 trendleri konusunda saçlarınızla olan uyumuna şaşıracaksınız.

2012 bayan kısa saç modelleri kızıl ve kahverengi tonlarıyla 2012 bayan kısa saç modellerini daha farklı kesim tarzlarıyla süslüyor. 2012 bayan kısa saç modelleri daima saçınızın şeklini koruyacak ve saçlarınızın uzaması halinde bile 2011 bayan kısa saç modelleri saçlarınızın şeklini her daim koruyacak şekilde kesim tarzları 2012 modası açısından önemli bir yer teşkil etmiştir.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder