English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

11 Ocak 2012 Çarşamba

Sevgili Bulmanın Yolları




Yeni bir erkek arkadaşınız olması için neler yapabilirsiniz, neler yapmalısınız?

* "Bir sevgili istiyorum" diyerek işe başlayın. Ne istediğinizi bilmek size çok şey kazandırır. Yolun sonunu görmek sizi motive eder.

* Nasıl bir sevgili istediğinizi karar verin. Sevgili bulma yolunda karşınıza çıkan ama size uymayan erkeklere takılıp kalmak zaman kaybından başka bir şey değildir.


* Eski sevgililerinizi düşünün. Aklınızda kalan biri varsa ve dönüp dolaşıp onu hayal ediyorsanız en iyisi onu unutmak. Yeni bir aşka yelken açmak için kalbinizin boş olması en iyisi.

* "Kaybedecek hiçbir şeyim yok" gibi bir mantra geliştirin.

* Çevrenizdeki herkese, tüm arkadaşlarınıza "Artık birileriyle tanışmak istiyorum, bana uygun olacağını düşündüğünüz bekar erkekler varsa, hemen tanıştırmanızı istiyorum" deyin.

* Görünümünüzü mükemmelleştirin. Başınızı hafifçe aşağıya, yana eğin ve biraz seksi biraz utangaç bakarak gülümseyin. Bu poz erkekleri cesaretlendirecektir.

* Gardırobunuzu yenileyin. İçinde kendinizi iyi hissedeceğiniz yeni kıyafetler alın. Kendini iyi hisseden bir insan çevresine de bu enerjiyi verir.

* İki arkadaşınızı alarak bir bara gidin. Hoşunuza giden birini gördüğünüzde, arkadaşlarınızın yanından uzaklaşın ve mekanı taramaya başlayın. Bakışlarınız hedefini bulduğunda, onu 'bakışlarınızla' vurun. Bu ona cesaret verecek ve sizi tavlaması için fırsat yaratacaktır.

* Beden dilinizi daha iyi kullanmak için bir tiyatro ya da beden dili kursuna yazılın ve öğrendiklerinizi hemen uygulamaya başlayın.

* Baştan çıkarıcı bir beden dili konusunda ustalaştığınıza göre, ağınızı genişletin ve hoşunuza giden her hoş erkeğe aynı şekilde 'göz atın.'

* Mezuniyet törenleri, bir arkadaşınızın nişanı ya da annenizin arkadaşının oğlunun doğum günü partisi hiç fark etmez, her türlü davete açık olun. Özellikle bekar erkeklerin çok olduğu aktiviteleri kaçırmamalısınız.

* Masanızın başında oturarak birini bulamazsınız. Bu yüzden öğle yemeklerinizi ofiste yemek yerine kalabalık mekanlara gidin. Bir kafede ya da bankta hoşunuza giden birisini gördüğünüzde, yanına oturun ve gözlerinizle temas kurun.

* Erkek nüfusunun kadınlara göre fazla olduğu spor aktivitelerine katılın. Spor yapmak size göre değilse ilgi alanlarınız arasında en fazla erkekle karşılaşabileceğiniz kurslara yazılın.

* Facebook'tan okul yıllarında fena halde tutulduğunuz çocukları araştırın. Birkaç tanesine mesaj atın, okul arkadaşlarınızı aradığınızı ve ne durumda olduklarını görmek istediğinizi söyleyin.

* Mümkün olan her fırsatta insanlarla sohbet edin. Asansördeki bir erkeği gözünüze kestirdiyseniz "Merhaba" diyerek söze başlayın. "Nereye gittiğini" sorarak sohbete girişin.

* Çöpçatanlık yapan arkadaşlarınız aracılığıyla size mesaj yazan tanımadığınız erkeklerin mesajlarını ya da telefonlarını cevapsız bırakmayın.

* Spor salonunda merhabalaştığınız çocuğu hatırlıyor musunuz? Tekrar onun yanına gidin ve içtenlikle nasıl olduğunu sorun. Araştırmalar, insanların kendilerine tanıdık gelen kişilere daha çok sevgiyle bağlandıklarını gösteriyor.










* Katıldığınız bir organizasyonda hoş bir çocuk varsa ve sizde de grup üyelerinin telefon numaraları varsa, hiç vakit kaybetmeden beğendiğiniz çocuğu arayın ve bir dahaki organizasyonda görüşmek istediğinizi dile getirin. Cesaretiniz yerinde mi? O zaman bir dahaki sefere "Kısa bir yürüyüşe çıkmaya ya da bir kahve içmeye ne dersin?" diye sorun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder