English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

8 Ocak 2012 Pazar

2012 modasından trendy elbiseler!



Kış davetlerinde de en şık kadınlardan biri olmak için, bu haberimize mutlaka göz atmalısınız. Çünkü sizi gecenin en şık kadını yapacak trendler burada...

Siz de bizim gibi kış mevsiminde gece gezmelerini çok seviyorsanız, birçok kıyafet tavsiyesine ihtiyacınız var demektir. 2012 kışında abiye modasının en zarif trendlerini bu haberde topladık. En zarif kokteyl elbiseleri ve gece arasından seçtiğimiz bu trendler, tüm dünyanın en çok tercih ettikleri arasında...











Renk Blokları

60’ların geri dönüşü ve Mondrian’ın resimlerinden ilham alan Yves Saint Laurent’ın tasarımları böyle bir akımın geleceğini belirtileriydi aslında. Yanlız bu sefer, renk paleti biraz daha genişlemiş, dokular daha yumuşamış ve de tüm bu blok renkli elbiselerin görüntüsü daha romantikleşmiş halde.





Modern Tanrıçaları
Tamamen eski Yunan tanrıçalarından esinlenen tasarımcılar, bu sezon ipek jarseden oluşan drapelerle çok çekici elbiseler ortaya çıkarmışlar. İster Carey Mulligan’ınki gibi pop-art etkiler taşıyan bir model; ister Kristen Bell’inki gibi prensesvari bir renk paleti ya da Gwyneth Paltrow’unki gibi modern bir yöne gidin. Seçim size ait!




Bu Deriler çok şeker!
Derinin teninizdeki yumuşaklığının hayalini kurmanız illa Born to Be Wild şarkısını dinleyen bir rocker olmanız gerekmiyor. Aslında, akide şekerlerini anımsatan bu parlak renkler, genelde asi bir havası olan bu dokuya çok seksi bir hava vermiş. Bu ünlü isimlerin motorsiklete binmeleri gerekirse sadece arka tarafa yanlamasına oturabilirler.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder