English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

4 Ocak 2012 Çarşamba

2012 kış ayakkabı modası



Şu dolabımda her şey bir yana, ayakkabılarım bir yana. Sezon başlarında en büyük keyfim ayakkabı dolabıma sezon trendlerine uygun birkaç çift ayakkabı katmak. Bu yüzden takıntı derecesinde sevdiğim ayakkabıların yeni trendlerini incelemek ve ilk takip edenlerden olmak her sezonun olmazsa olmazı!

2012 kış sezonu da ayakkabı trendleri açısından oldukça zengin, üstelik her biri giyilebilir trendler. Mesela neler mi? İşte 2012 kış sezonunun en güzel 6 ayakkabı trendi!










1) Rugan
Rugan pek çok kez alırken düşündürebilir, sert bir materyal olduğundan giyimi her zaman çok rahat olmayabilir. Ancak şunu Kabul etmeli ki hiçbir materyal kolay kolay ruganın yarattığı elegan ve asil havayı yaratamaz. Hazır rugan bu sezon çok modayken, daha çok giymeli.










2) Süet
Benim kişisel olarak pek bir sevdiğim şeydir süet botlar ve çizmeler. Yaklaşan yoğun kar ve yağışlar sizi düşündürse de süetin yeri ayrı. Sadece salon ayakkabısı olarak kullanacağınızı bilseniz de süetin o lüks havası tasarımcıları olduğu gibi sizi de kendine çekecek!







3) Dolgu Topuk
İşte birkaç sezondur giymeye doyamadığım ve hiç bitmesin istediğim bir trend; dolgu topuk. Çünkü şık, çünkü farklı, çünkü trendy, çünkü rahat! Daha ne olsun? Bize bu sezon da dolgu topuk bootielerimle hem rahatlığın hem de şıklığın tadını çıkarmak kaldı.








4) Kalın Topuk
Neredeyse dolgu topuklar kadar rahat, ve en az onlar kadar şık ve popüler bir trendle karşı karşıyayız, kalın ve hatta biraz da bodur topuklar! Kışın hepimiz ayaklarımızı rahat ettirmeyi seviyoruz anlaşılan.












5) Bağcıklar
Kalın ve dolgu topuk trendini en güzel tamamlayan trend bağcıklar. Bu sezon alıştığımız spor bağcıklı bootie modelleri tam gaz devam ederken, bağcıkların daha seksi ve feminen göründüğü modeller de oldukça dikkat çekiyor.












6) Tokalar
Bu sezonun ayakkabılarının favori aksesuarı ise tokalar, hem de öyle bir tane değil bir sürü. Bu sezon ayakkabınızda ne kadar çok toka varsa o kadar iyi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder