English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

29 Şubat 2012 Çarşamba

2012 bahar modasından etek trendleri


İlkbahar ve yaz mevsiminin olmazsa olmaz parçaları etekler, 2012 baharında renkli ve şık. her ne kadar drapeler yine göre çarpsa da, kalem kesimli mini etekler en popüler trendlerden... Tabii hepsi parlak renklerde...

Bahar aylarınca eteklerinizi ince kazaklar, bluzlar ve ceketlerinizle kombinleyebilirsiniz, sıcak yaz günlerinde ise gömlekler ve şık tişörtler harika olacaktır...


Kemerli yün ve saten karışımı blazer: Reed Krakoff. Asit sarısı bluz: Michael Kors. Altın kaplamalı, minerallerle süslü kolye: Kelly Wearsler. Neon yeşil, siyah karışımı tüvit kalem etek: Lanvin. Saten bootiler: Stella McCartney.








Boğalı krem rengi kazak: Vince. 24 karat altın bileklik: Oscar De La Renta. Deri ve süet karışımı çanta: 3.1 Philip Lim. Mini, anvelop etek: Proenza Schouler. Önü ve yanları açıl bootie: See by Chloé. Deri motorcu ceketi: Rick Owens.






Kaşmir süveter: Miu Miu. İpek eşarp: Etro. Yapay deri, zincir saplı çanta: Stella McCartney. Baskılı mini etek: A.P.C. Metalik, ipek karışımlı tüvid ceket: Michael Michael Kors. Bronz ve kuartz taşlarıyla süslü kolye: Pamela Love.









Leopar desenli clutch: Valentino. İki farklı mor tonunda, A kesimli etek: Giambatista Valli. Deri bootiler: Chloé. Renk bloklu deri motorcu ceket: DKNY. Gri süveter: Helmut Lang. Grafik tasaerımlı gümüş kolyeler: Giles & Brother.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder