English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

17 Şubat 2012 Cuma

Tatlı krizine karşı Çikolata Rüyası!



Tatlı krizlerinde ne yiyeceğinizi bilemiyorsanız size muhteşem bir önerimiz var! Sıcak ve akışkan çikolatasıyla kalbinize taht kuracak bir lezzete hazır olun. Dilerseniz soğuttuktan sonra dondurma ile de servis edebilirsiniz.






Malzemeler
2-3 adet yumurta
150 gr. bitter çikolata
85 gr. tereyağı
150 gr. şeker
100 gr. un

Adım Adım Yapılışı

1. Hazırlanışı
75 gr. tereyağını bitter çikolata ile birlikte bir tencereye alın ve karıştırarak eritin. Soğumaya bırakın. Çikolataya çırpılmış yumurta, şeker ve elenmiş unu ekleyin. Porsiyonluk kaseleri kalan tereyağı ile yağlayıp karışımı kaselere paylaştırın. Kaselerin üstünü alüminyum folyo ile kapatın ve NutriCook buhar sepetine yerleştirin. NutriCook tenceresine 750 ml. su koyun. Buhar sepetini tencereye yerleştirip NutriCook’un kapağını kapatın.

2. Pişirme: NutriCook yanınızda!
Akıllı kontrol saatini 11 dakikaya ayarlayın. 2. programı seçin. Buhar çıkışı gerçekleştiğinde ateşi kısın, böylece geri sayım başlamış olur. İşaret belirdiğinde ateşi kapatın ve program seçiciyi buhar konumuna getirin. Böylece düşük basınçta buharlı pişirme otomatik olarak başlar.

10:00 + 06:00

3. Servise hazırlık
Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, NutriCook’un kapağını açın. Çikolata Rüyası’nı sıcak veya ılık olarak servis yapın.

Besin Değerleri Tablosu /1 porsiyon için
647 kcal
Protein: 9.3 gr
Yağ: 33.1 gr
Karbonhidrat: 80 gr
Sodyum: 62 mg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder