English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

3 Temmuz 2012 Salı

Dior Addict Kampanyasının Yüzü Daphne Groeneveld

Defilelerinden, reklamlarına, modellerinden, koleksiyonlarına kadar moda dünyasının en kült moda evlerinden Dior geçtiğimiz haftalarda Dior Addict kokularının yeni kampanyasını tanıttı.

Daphne Groeneveld’in reklam çekimlerinde adeta bir poster kızını çağrıştıran bir stile bürünüyor ve çekimlerin altına ünlü fotoğrafçı Tim Walker imzasını atıyor. Elbette Tim Walker dediğimiz zaman aklımıza masallardan başka birşey gelmiyor. Walker’ın yaratıcılığı markasının karakteriyle birleştiğinde ortaya romantik bir hikaye çıkıyor.

Dior Addict Kampanyasının Yüzü Daphne Groeneveld
1956 yapımı Roger Vadim yönetmenliğinde çekilen “And God Created Woman (Ve Tanrı Kadını Yarattı)” filminden esinlenerek çekilen reklam kampanyasının mottosuysa; “Ve Dior Kadını Yarattı” oluyor. Şaşırmamak gerekiyor ki, Dior her adımda daha da cesur olmaya devam ediyor!. Daphne, “And God Created Woman” filminde oynayan Brigitte Bardot’ın ikonik rolünden esinlenip, erkeklerle arasında mükemmel bir çizgi bırakan kedi yavrusu rolüyle karşımıza çıkıyor. Daphne Groeneveld’in büyüleyici güzelliği ve etkileyici pozlarıyla oldukça ilgi çeken kampanya, beğenileri toplamaya devam ediyor.

Reklam fotoğraflarının yanı sıra hazırlanan reklam videosunda yeniden karşımıza çıkan Daphne Groeneveld, Saint Tropez’in cadde ve kumsallarında çocuklar gibi eğleniyor, dans ediyor ve nereye gitse dikkatleri üzerine çekiyor. Jonas Akerlund’ın yönetmenliğini üstlendiği reklam videosunu keyifle izlemenizi de ayrıca tavsiye ediyoruz!=)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder