English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Geçici Dudak Dövmesi Nedir

Kadınların dünyasında sınır yok... Yeni çıkan bu dudak dövmeleri bu yılın en yeni ve en tutulan modası olmaya hazırlanıyor. Özellikle genç kızlar arasında yaygınlaşan ve dudaklarda mükemmelin ötesinde görünümler sağlayan bu dövmeleri biraz tanıyalım isterseniz...

-->


Geçici dudak dövmeleri... Dudaklarınızda puantiye, gül, yılan derisi, file ve leopar desenleriyle dolaşmak istiyorsanız bu trend tam size göre! Farklı olmayı sevenler için alternatif olabilir ancak ne kadar güzel göründüğü tartışılır. Geçici dudak dövmeleri aslında sakız paketlerinden çıkan ve çocukların ellerine, kollarına yapıştırdıkları dövmelere benziyor. Basit görünüyor!

Geçici dudak dövmeleri Violet Lips adlı markanın fikri. Tutmuş gibi de görünüyor çünkü bu akım hızla yayılıyor. Uygulaması basit: Dudak şeklindeki bir kağıt üzerinde gelen dövmeyi kendi dudağınıza göre kesiyor, sonra kağıdın üstünü ıslatarak yapışmasını sağlıyorsunuz. Sekiz saate kadar dayanan dövme bebe yağıyla çıkarılıyor. Üçlü olarak satılıyor, fiyatı da 10-16 dolar arasında. "Ben çok sevdim, deneyeceğim" diyorsanız benden uyarması: Sakın dudağında geçici dövme varken yemek yemeyin, parça parça koptuğu için dövmenizi de yiyebiliriniz.










1 yorum: