English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

7 Temmuz 2012 Cumartesi

Plaja giderken bu hareketleri yapmayı unutmayın ...!

Plajlara akın etmeden önce bu hareketleri yapmayı deneyin. Böylece bikininizin içinde kendinizi şekle girmiş hissetmeniz garanti!

Destek pozisyonu:
Karnınızın üzerine yatıp, dizleriniz ve dirseklerinizden destek alarak yukarı doğru kalkın. 30 saniye vücudunuzu yukarıda, sırtınızı da düz tutun. Ardından dinlenin. Bu hareketi birkaç defa daha tekrarlayın. Tüm karın duvarınızı, kol ve bacaklarınızı çalıştırmış olacaksınız.

-->

-->
Alt bacakları esnetme:
Sırtüstü yatarak, ellerinizi kuyruk sokumu altında ve avuçlarınız yere gelecek biçimde çapraz olarak birleştirin. Ayaklarınızı yere basarak dizlerinizi kırın. Bir dizinizi kaldırarak göğsünüze doğru yaklaştırın. Ayağınızı serbest bırakın ve bacağınızı ileri doğru uzatın. Her iki bacağınızla da bu hareketi 10'ar kere tekrarlayarak daha derinde bulunan alt karın kaslarınızı da çalıştırabilirsiniz.

Yan köprü hareketi:
Yana doğru uzanın ve altta kalan dirseğinizi vücudunuza 90 derece duracak biçimde kıvırın. Ayağınızın yan kısmı ve dirseğinizden destek alarak vücudunuzu hafifçe kaldırın ve 15 saniye bu pozisyonda kalın. Diğer yana dönerek aynı hareketi uygulayın. Bu hareket belinizi sıkılaştırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder