English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

8 Ekim 2011 Cumartesi

7 cm zayıflamak için!



7 cm incelme yöntemleri nasıl yapılyor? 7cm zayıflamak için ne yapmak gerekiyor? Nasıl 7cm zayıflarım? 7cm zayıflamak için kilo verme yöntemleri nelerdir?

İşte 7 cm zayıflamak için bilmeniz gerekenler..

1) 3-4 saatte bir az miktarda yemek veya atıştırmalık yiyin. Bu kan şekerinizi düzenleyecek ve iştahınızı azaltacaktır.

2) Güzellik uykusuna yatın.Uykuda beyniniz dinlenirken, tokluk hormunu üretirsiniz. Stres değerleriniz normalleşir.

3) Bazen vücudumuz susuz kaldığı anlarda da bunu açlık algılayabiliriz. Gün boyunca su için. Böylece mideniz dolu olduğu için birşey atıştırmak istemezsiniz.

4) Meyve suyu gibi şekerli ve kalorili içecekleri çok fazla tüketmeyin. Günde maksimum 1 tane için. Gereksiz kaloriye ihtiyacımız yok.

5) Şeker, beyaz un, pirinç gibi kalori içeren yiyecekleri dikkatli tüketin veya tüketmeyin.

6) Yemeklerde birden fazla makarna, pirinç, ekmek, mısır, tahıl tüketmeyin. Çoğu insan bir prosiyonda çok fazla tüketiyor.

7) Sabah kalktıktan yarım saat sonra en az 20 gr protein içeren birşey yiyin. Kahvaltıda yediklerimiz obezitenin belirtisidir.

8) Sık sık meyve ya da sebze yiyin. Meyveyi günde 2 defa ile sınırlandırın. 3 ile 6 kez de sebze tüketin. Meyve ve sebzedeki lifler yavaş sindirim sağlar.

9) Kafeini günde 2 fincan ile sınırlandırın. Özellikle uyku probleminiz varsa öğleden sonra tüm kafeinli içeceklerden uzak durun.

10) Haftada 2 kez vücut sıkılaştırma ve kondisyon egzersizleri yapın. Gün içinde aktif olduğunuzdan emin olun. Bol bol yürüyün, merdiven inip çıkın, bisiklete binin ya da hareket etmenizi sağlayan birşeyler yapın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder