English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

12 Ekim 2011 Çarşamba

Türkiye’de bir ilk: 5 dakikada cilt yenileme



Teknoloji hızla gelişiyor ve bilim adamlarının en çok uğraş verdiği alan ise insan vücudunun ömrünü uzatma konusunda. Bu alanda yapılan son çalışmalar ise büyük bir başarı kaydetti.

Mesleki başarısının yanı sıra ünlü isimlerin de sıklıkla başvurduğu bir uzman olan Dr.Emre Çiçek, Türkiye’de yalnızca kendisinin sahip olduğu CRT yöntemi ile (Collagen Yenileme Teknolojisi) yaşlanma belirtilerini en aza indiriyor. CRT yönteminin en önemli özellikleri ise çok kısa sürede, acısız ve düşük maliyetler ile tüm yüz bölgesine uygulanabiliyor olması.

EXILIS CRT Hakkında
Uygulamanın hemen ardından olumlu etkilerin açıkça görülebildiği EXILIS CRT, için tavsiye edilen 4 seanslık bir süreç. 7-10 gün aralıklarla yapılan ve yaklaşık 45 dakika süren uygulama sırasında hiç acı duyulmuyor ve kişi uygulamanın hemen ardından günlük yaşamına dönebiliyor.

EXILIS CRT yağ volümünü azaltmak amaçlı kullanılan en yeni teknoloji. Sisteme adını veren -Collagen Refill Tecnology – CRT’ sayesinde, ilerleyen yaşla birlikte cildin kaybettiği kollagen geri kazandırılıyor. Bu kazanım süreci, sistemin kullandığı, patentli, ‘dual enerji’ akışıyla oluşuyor Yağ volümünü azaltarak sıkılaştırma sağlayan ve selülit görünümünü neredeyse yok eden EXILIS CRT, Cilt yoğunlunun artması ve yenilenen kollagen artışı ile birlikte gelen dermal kalınlaşma sayesinde uygulanan bölgede çatlakların azaldığı sarkmanın azaldığı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Yeni nesil radiofrequency, en gelişmiş ultrasound, krio soğutma işlemlerinden yararlanan EXILIS CRT, FDA onaylı ve tamamen güvenilir. Tüm teknolojileri tek bir çatı altında toplayan alet, ergonomik başlık sayesinde kolay uygulama sağlıyor ve RID yağ azaltma konseptiyle en hızlı tedavi sürecini başlatıyor.

Türkiye’de İlk Kez Dr. Emre Çiçek Kullanıyor
Dr.Emre Çiçek, CRT yöntemi ile birlikte Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor olsa da geçmişinde de zaten bu ve bunun gibi ilkleri pek çok kez gerçekleştirmiş bir isim olarak biliniyor. Akapunktur, saç ekimi, lazer tedavileri, botox – dolgu, biyocavitasyon ve kök hücre tedavileri gibi konularda uzmanlığı bulunan Çiçek’in, bölgesel zayıflama ve medical estetik dallarında da çalışmaları bulunuyor.
Türkiye’de bir ilk olan CRT yöntemini uygulayan Dr.Emre Çiçek, Türkiye’deki eğitiminin yanı sıra yurtdışında da birçok üniversitede uzmanlık eğitimlerini aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder