English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

8 Ekim 2011 Cumartesi

Diş lekeleri nasıl giderilir ?


Diş lekeleri nasıl giderilir ? Sağlıklı yöntemlerle diş lekeleri nasıl giderilebilir? Dişlerimdeki lekeleri doğal yollarla nasıl yok ederim? Diş lekesi gidermek için neler yapılmalı? Dişlerimdeki sarı ve diğer lekeleri nasıl yok ederim?

Dişlerinizde lekeler mi var ? İşte diş lekekelerinize çözüm olacak bir formül daha..

Bembeyaz dişler her bayanın hayalidir. Son zamanlarda yapılan araştrımalarda bembeyaz dişler hayal olamktan çıkıyor. Diş üzerinde oluşan lekelerden şikayetçi iseniz ve istediğiniz gibi görünmüyorsa basit bir kaç işlem ile harika gülüşler elde edebilirsiniz.

Dişleriniz üzerinde oluşan lekelerden kurtulmak için, diş hekimlerini uyduladığı diş taşı yöntemi ile bembeyaz dişlere sahip olmak mümkün. Dişlerin üzerinde ki plağı yok etmek ve lekelerin giderilmesi için polisaj işlemi uygulanıyor. Dişlerin üzerine bir lastik ile sürülen macun dişleri beyazlamasına yardımcı oluyor. Polisaj işlemi sonucunda dişleriniz de ki lekeler çıkmıyor ise, plak ve lekeler dişlerinizin içine işlemiştir. Diş içine işlemiş lekelrden kurtulmanın yolu polisaj işelminden sonra düzenli olarak beyazlatıcı etkisi olan diş macunları ile fırçalamak. Sigara için kişilerde daha sık görülen diş sararması için, diş sararmasını önleyecek diş macunları kullanılması öneriliyor. Uzmanlar diş arındırıcı ürünlerin kullanılmaması konusunda uyarıyor.

Diş lekeleri nasıl giderilir ? Konusu hakkında sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder