English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

13 Ekim 2011 Perşembe

Burun farkıyla güzellik!



Burunda yapılan estetik değişikliklerin yüzün tipini değiştirmekle kalmayıp, insanların çok farklı algılanmasına neden olur diyen, Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Tuncel, Türkiye’de en çok yapılan estetik cerrahi işlemin burun estetiği olduğunu belirtiyor.

Herkes kendinde olmayanı istiyor
Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Tuncel; İsveçliler’in burunlarını büyütmek, Afrikalılar burun uçlarını yükseltmek ve kanatlarını daraltmak, Karadenizlilerin ise küçültmek için burun estetiği yaptırdığının söylüyor.

Birincil faktör burnun ilk hali
Op.Dr.Alper Tuncel plastik cerrahlara başvuru yapanların Christina Aguilera, Britney Spears, Claudia Scheffer gibi ünlülere benzemek için burun estetiği yaptırmak istediklerine değiniyor. Bunun için “altyapının” yani burnun ameliyat öncesi halinin uygun olup olmadığının önemli olduğunu vurguluyor.

Nefes alma rahatsızlığı varsa…
Op. Dr. Alper Tuncel; burnun bir bütün olduğunu, fonksiyonları ile birlikte şeklinin de düzeltilebileceğini söylüyor. Tuncel, burunda yapılacak işlemlerin tek seansta bitirilmesi her zaman ideal olduğunu belirtirken özellikle nefes alma problemi yaşayan hastalar için mevcut rahatsızlığı çözümlenirken burun şekli ile ilgili değişiklik işlemini de aynı anda yaptırmasının kendileri için çok daha uygun olabileceğinin altını çiziyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder