English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

14 Ekim 2011 Cuma

Diz ve dirsek kuruluğuna pratik öneriler!



Diz ve dirsek kuruluğu nasıl geçer? Diz ve dirsek kuruluğu için bitkisel yöntemler nelerdir? Doğal ve sağlıklı yollarla Diz ve dirsek kuruluğunu gidermek mümkün müdür?

Özellikle masa başında çalışan bayanlarda oluşan dirsek kurulukları ister istemez rahatsizlik verebiliyor. Ev hanımlarınında sorunları arasında yer alan diz ve dirsek kuruluklarına çözüm olabilecek bir makale yayınlamaya karar verdik.


Diz ve dirsek kuruluğuna pratik öneriler!
Bayanların en çok şikayet ettiği şeylerden biri olan diz ve dirseklerde ki kararma, bir kaç doğal ve pratik yöntem ile istediğiniz görünüme kavuşacak. Banyo esnasında yapacağınız ufak işlemler ile mükemmel bir görünüme sahip olabilirsiniz.
Diz ve dirseklerinizde ki kararmanın sebebi yağ bezlerinin o bölgelerde bulunmamasıdır. Diz ve dirseklerini her gün ve her banyodan sonra mutlaka nemlendirin. Her düzenli olarak yapacağınız bu işlem oluşan kuruluğu yok edecek ve sizi mutlu edecektir. Duş sırasında doğal ve teninizi tahriş etmeyecek lif kullanmanız diz ve dirseklerinide ki ölü derileri yok edecek ve canlılık kazandıracaktır. Diz ve dirseklerinide oluşan koyu renkler ve kuruklar için haftada iki gün on dakika kadar limon maskesi yapmanız yeterli olacaktır. Limon maskesi ölü derilerin yok olmasına ve canlılık kazanmasına yardımcı olcaktır. Limon maskesinni yanı sıra patates maskesi de yapabilirsiniz. Patates maskesi kuru olan diz ve dirseklerinizi yumuşatacaktır. Haftada bir kere uygulamak yeterli olacaktır.
Patates Maskesi
Malzemeler
- 1 adet patates
- 1 yemek kaşığı süzme bal
Hazırlanışı
Patatesi haşlayın ve biraz soğumasını bekledikten sonra bir çatal yardımı ile ezin. Püre haline gelen patatesin içine bir yemek kaşığı süzme balı ekleyin ve karıştırın. Elde etmiş olduğunuz karışımı dirsek ve dizinize sürün. Yirmi dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın.

Limon Maskesi
Malzemeler
- 3 adet limon
- 1 su bardağı süt tozu
- Su
Hazırlanışı
Limonların suyunu sıkın ve içine süt tozunu ekleyin. Limon ve süt tozunu macun haline gelene kadar karıştırın ve su ilave edin. Macun kıvamına gelen karışımı dirsek ve dizinize masaj yaparak uygulayın. Yirmi dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın.
Diz ve dirsek kuruluğuna pratik öneriler! Yazısı hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder