English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

14 Ekim 2011 Cuma

Omurga eğriliğine, 4 saniyede çözüm!


Omurga eğriliği nasıl geçer? Omurga eğriliğini doğal yöntemlerle giderebilir miyim? Omurga eğriliğine çözüm olabilecek yollar nelerdir? Omurga eğriliği neden ve nasıl oluşuyor?

İşte omurga eğriliğine çözüm olacak yeni bir yöntem daha.
Dünya’ da yaygın olarak kullanılan dört boyutlu analiz yöntemi, son zamnalarda Türkiye’ de de uygulanmaya başlandı.
Dört boyutlu analiz işlemi, skolyoz yani omurga eğriliğinde kullanılıyor ve yaklaşık dört saniye de sonuç veriyor. Dört boyutlu analiz işlemi x ışınşarı içermiyor ve hastalara güven veriyor. Omurga eğriliği, orta da duran kemiğin sağa yada sola doğru kayması sonucunda oluşur. Omurga eğriliğinin tanımlanmasının çok kısa bir süre aldığını belirten uzmanlar, şimdiye kadar yapılmış en güvenli ve hızlı bir yöntem olduğunu söylüyor. Uzmanlar, omurga eğriliğinin Türkiye’ de yaygın olduğunu ve her on çocuktan birinde görüldüğünü belirtti. Omurga eğriliğinin erken yaşta tespit edilmesinin oldukça önemli olduğunun ve ilköğretim çağında ki bütün çocuklara tarama yapılması gerekiğinin altı çiziliyor. Uzmanlar, dört boyutlu analiz işleminin radyasyon içermemesi nedeni ile oldukça güvenli olduğunu belirtiyor.

Omurga eğriliğine, 4 saniyede çözüm! Yazısı hakkında sorularınızı ve olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bizler ve diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder