English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

14 Ekim 2011 Cuma

Kudret narı reflüyü önlüyor!



Reflüye ne iyi gelir? Bitkisel tedavi yöntemleriyle reflü rahatsızlığı giderilebilir mi? Hangi bitkiler, sebzeler, meyveler reflüye iyi geliyor?

İşte reflüye iyi gelen bir yöntem daha!

Kudret narı reflüyü önlüyor !

Tıp dünyasında henüz bir tadavisi bulunamayan, ülser, reflü ve gastridin sadece ilaç tedavisi ile etkileri geciktiriliyor. Uzmanlar bu tür mide rahatsızlıklarına tam bir çözüm bulamazken bu sorunları yaşayan kişileri alternatif tıbba yöneltiyor.

Tıp dilinde mormordica olarak bilinen halk arasında kudret narı olarak adlandırılan bitkinin ülser, reflü ve gastride etkili olduğu belirtiliyor. Bitkinin içinde bulunan charantine maddesi mide rahatsızlıklarına neden olan faktörleri kökten çözüyor. Helicobacter Pylori adı verilen bir bakteri mide asidini arttırarak mide rahatsızlıklaraına davetiye çıkartıyor. Mide de üreyen ve asidin artmasıa neden olan bakterileri yok eden kudret narı, bağırsak enfeksiyonlarına da iyi geliyor. Midede ve bağırsakta oluşan yaraları hızla iyileştiren bir besin olan kudret narı, diyabet hastalarına da iyi geliyor. Uzmanlar alternatif tıp ile modern tıbbın bir arada yürütülmesi hastalıklar için daha etkili olacağının da altını çiziyor.

Kudret narı reflüyü önlüyor! Yazısı hakkında sorularınızı olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bizlere ileterek daha faydalı paylaşımlar yapmamızı sağlayabilirsiniz.

Etiketler:bebek için kudret narı, kudret narı, kudret narı reflü, kudret narı reflüyü iyi gelir mi, reflüye iyi gelen bitkiler kudretnarı, reflüye ne iyi gelir kudret narı, ülsere iyi gelen nar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder